Arabisk musikk i ørene

En serverkrasj på jobben har medført mye jobb, så det har blitt lite skriving i det siste?

 

Peter Hansen i UNWRA innrømmet i dag at Hamas-medlemmer er på lønninsglistene deres. ?Og jeg ser ikke dette som en forbrytelse,?  la han til i et intervju med kanadisk fjernsyn. DEBKAfile forteller at kanadierne nå ber om en forklaring. Canada er en storsponser av palestinerne, med et årlig bidrag på 10 millioner dollar. De vil vite om Hansen uttrykker UNRWA?s policy.

 

Her er mye interessant å grave i. Israellycool har gravd, og presenterer mange interessante momenter i saken. Blant annet er en Kassam 1 rakett ikke så tung. 5,5 kg er lett å bære med én hånd, og det blir noe misvisende når Hansen mener Israel tar helt feil når de mener å ha bevist at UNRWA-ambulanser brukes til våpentransport. Hansen sier en Kassam-rakett veier 5,5 til 35kg. Høres riktig ut ut, ikke sant?

 

Hansen påstår også at ?det ikke er første gang Israel kommer med falske beskyldninger.? Det han derimot ikke gjør, er å komme med eksempler. Tvert imot har Israel flere bevis på at UNRWA?s kjøretøyer er brukt til transport av våpen og terrorister. Hansen er kjent som Israel-hater.

 

For min del legger jeg merke til at media viser ekstremt liten interesse for opplysninger om misbruk av bistandsmidler, som jeg og andre har skrevet om. Når Israel kommer med sine påstander, kall det gjerne fakta, blir dette omtrent konsekvent betvilt av media. Mens arabiske synspunkter og påstander gjerne blir stående. Ikke å undres at Mike Lester laget denne (via Backspin):

 


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits