Fritt frem for muslimsk arabisk folkemord

Voldtekt som våpenHykleriet har ingen ende. I Darfur voldtas svarte kvinner hver dag. Alle land har voldtekter, selvfølgelig, skriver Nicholas D. Christof i New York Times. Men i flyktningeleirene i Darfur er ikke de grusomme historiene unge kvinner hvisker om tilfeldig kriminalitet, men en systematisk voldtektskampanje for å terrorisere sivile og drive dem bort fra "arabisk land" - voldtekt som policy.

Hykleriet består i måten de hjerteskjærende menneskeskjebnene beskrives. Hvis de nevnes, da. FN er ute av stand til å ta affære. Med majoritet (57 medlemsstater) av arabere i FN er det i praksis vankelig å fordømme det som kan beskrives som arabisk etnisk rensning og folkemord. Europa er påfallende lite interessert i å få en slutt på islamiseringen.

Det strider nemlig mot Europas interesser å fornærme de mektige araberne. Nøkkelord: Olje og økonomiske interesser.

Til vi europeere begynner å interessere oss og kommer med et ultimatum overfor regjeringen i Sudan kan det gå svært så lang tid. FN vil heller neppe komme med reolusjoner som fordømmer misgjerningene. I mellomtiden er det mer eller mindre fritt frem for voldtekter med myndighetenes velsignelse, akseptert slavehandel (meget godt dokumentert), avkutting av lemmer, drap, ran, tvangs-islamisering og andre krenkelser av menneskerettighetene. Og i mellomtiden bruker de politisk korrekte ord og uttrykk som desinformerer og underslår virkeligheten.

Slavehandel, massakrer og etnisk rensning med voldtekt som våpen blir til konflikt mellom nomader og bønder. Nomadene er muslimske arabere, bønder er svarte kristne. Det religiøse aspektet, nemlig at muslimene pådytter urbefolkningen Islam, og at de blir tvangs-arabisert, er et ikke-tema hos de politisk korrekte. Det er nå på tide at vi innser hykleriet, og begynner å gjøre noe. Et langt skritt på veien er å sette rette ord på ugjerningene.

Les mer om folkemordet i Sudan her.


Kommentarer:
Postet av: SS

Konflikten i Sudan har da intet med religion å gjøre ... befolkningen der er nemlig også muslimer.

18.08.2005 @ 19:07
Postet av: Willy

Hva? "Der"? I Sudan er befolkningen muslimer?

18.08.2005 @ 20:05
URL: http://blog.willy.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits