Utvis Ghoslan

 

Igjen har muslimske fanatikere forvoldt fortvilelse, sorg, død og elendighet. Elendigheten vil ingen ende ta, tvert imot er dette sannsynligvis bare en begynnelse. Fanatisk religiøsitet kjenner ingen grenser.

Politikere, media og synsere er alle sammen enige. Dette er ikke Islams skyld, og det kan virke som om det altoverskyggende hovedpoenget nå er ikke å støte noen. Hele Vesten er klar for å ivareta terroristenes "rettigheter" om de blir tatt, og dømme dem fra et kriminalrettslig perspektiv. Dagbladet bringer dessuten beroligende uttalelser fra dobbelttungede Basim Ghoslan, forstander i det Islamske Forbundet i Norge, - som frykter muslimhets! Han tar ifølge avisen avstand fra terrorisme. I går på nyhetene ble det sagt at han tok avstand fra all terrorisme mot sivile.

Gjør Ghoslan det? Tar han avstand fra terrorisme mot sivile, slik avisen fremstiller det? Ja. Men avisen sier ingen ting om det snedige, avskyelige og grusomme lille grep Ghoslan gjør: han omdefinerer begrepet sivile: Voksne israelere som ikke er militærnektere er ikke sivile (se denne artikkelen.)

Drap på ett menneske er drap på hele menneskeheten, sier et visdomsord. Drap på sivile jøder er drap på sivile europeere, arabere, drap på oss alle sammen. Tar man ikke avstand fra drap på alle sivile, blir slike uttalelser bare å kaste blår i øynene på folk. Det er dobbelmoral. Støtter muslimer drap på sivile jøder, uansett Ghoslans omdefinisjoner, blir de derfor faktisk skyldige i å støtte bombeaksjonen i London, moralsk sett.

Vi må begynne å forstå islamistenes beveggrunner og hensikter. Vi må slutte med å være så naive, så lettlurte og så ubeskrivelig blåøyde. Islamistene er i krig mot hele den vestlige verden, dette er en krig mellom to sivilisasjoner, uansett hva pragmatiske og virkelighetsfjerne politikere og synsere mener. Hvorfor ikke se i øynene at demokratiet og friheten er i virkelig fare? Vi trues, helt reellt, av muslimske mørkemenns ønske om å underlegge seg hele verden og gjøre den til en islamsk stat, styrt av Sharia-lover. Til vi innser dette og får slått hardt, samlet og effektivt tilbake, vil terroren fortsette, og øke. Kall det gjerne krig. Vi er midt oppe idet.

La oss starte med å utvise mennesker som Ghoslan, Krekar og andre som ikke kan greie å ta avstand fra terrorisme, og fortsette til landet er tomt for disse hatefulle og destruktive elementer. Så lenge vi tillater og forsvarer deres "rett" til å støtte terrorisme, vil vi også få lide under terroristenes hensynsløse massedrap.


Kommentarer:
Postet av: Knut Stian Olsen

Kan ikke si meg helt enig med deg for du retter ikke bare et angrep mot terrorister og fundamentalister, men også mot noe av det viktigste vi har her i landet, og det er ytringsfriheten... Skal f.eks jeg utvises eller sperres inne hvis jeg mener at palestinske selvmordsbombere fører en legitim kamp mot okkupasjonsmakten Israel? Eller skal jeg sperres inne? Tror ikke det...

13.07.2005 @ 03:35
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Jeffrey Geiger

Det er ingen lov som forbyr dumskap, faktum er at selv gudene kjemper forgjeves mot den. Du kan bruke ytringsfriheten din til omtrent det du vil i Norge, spesielt hvis du vil "kritisere" Israel eller USA. Og Jesus kan du kalle hva du vil, i trygg forvissning om at ytringsfriheten går utenpå blasfemiparagrafen.Men saken stiller seg annerledes hvis du kritiserer islam. Selv når avsløringene kommer på løpende bånd og viser for all verden hva denne svinske dødskulten står for, så kommer norske venstresosialister løpende med sin harmdirrende moralske pekefinger og roper rasisme og "muslim-hat". Muslimene selv utsteder dødsdommer, såkalte fatwah'er.Du må gjerne tro at jødisk kjerneland er "okkupert" av jøder, du må gjerne tro at jødene har tatt fra "palestinerne landet deres". Fortsett gjerne å formidle Hitlers raseteorier ved å kreve Judea og Samaria jøderent. Når turen kommer til oss, så kan du begynne å snakke om ytringsfriheten. Hadde du hatt litt gangsyn, så ville du oppdaget at de som ønsker et jøderent Midtøsten ikke har ytringsfrihet på timeplanen sin.Ikke engang for løpeguttene sine.J Geiger

13.07.2005 @ 18:40
Postet av: Knut Stian Olsen

Tåler du ikke kritikk for dine egne meninger så ikke kom med dem da, det er ikke værre enn det. Ytringsfriheten gjelder også for venstre siden (selv om jeg ikke er en del av den). Men når du ikke har noen argumenter lenger kommer du med personangrep. Gjerne for meg, et typisk lavmål fra noen som ikke tåler å bli kritisert og som forfekert sitt verdenssyn som det eneste korrekte og saliggjørende...

21.07.2005 @ 03:27
URL: http://knutstianolsen.weblogg.no
Postet av: Mr Kahn

Olsen, ingen nekter deg å komme med ytringer, men når du ikke har argumenter bak meningene dine, så må du regne med å få dette meddelt i klare ordelag. Hvordan noen skal ha angrepet deg som person i denne tråden må du bare forklare, siden jeg ikke er i stand til å se noe slikt.Kanskje du heller skal holde deg til din egen blogg, der du selv kan bestemme hva som er legitime ytringer og hva som er personangrep?

22.07.2005 @ 12:09
Postet av: Willy

Knut Stian, du er usaklig, og treffer ikke meg med din kritikk. Jeg angriper nemlig ikke Ghoslan som person, men fordi han støtter drap på sivile jøder. Som jeg ikke angriper Hitler fordi han hadde bart, men fordi han var massemorder. Og alle hans lakeier, som visste om hans myrderier, men lot ham komme opp og frem.Både du, Ghoslan og Hitler må få mene det dere vil. Men hvis dere støtter, "forstår" og forsvarer drap på sivile med overlegg fordi de innehar en bestemt etnisitet, må jeg også få lov å foreslå dere ut av vårt land. Det er rimelig, og en svært midl dom i forhold til hva deres støtte forårsaker av død og lidelse.

22.07.2005 @ 14:09
URL: http://blog.willy.no
Postet av: Mr Kahn

Olsen, bloggen din har forstoppelse, (eller er jeg utestengt?) så jeg låner spalteplass av Willy, og svarer på din kommentar i tråden "Vil bombe Mekka!!!" her, håper Willy ikke tar det ille opp:Fellesskap, mangfold, solidaritet, integrering, ingen tvil om at dette er flotte fraser. Hvis man bruker ordet "empati" og "ikke-vold" tilstrekkelig mange ganger, så har man publikum i sin hule hånd. Suksessen er sikret hvis man også taler varmt for fred, ja, "fred i vår tid".Men hva slags fred? Fred uten frihet, en udefinert tilstand som kun er stillheten mellom bombesmellene? Hvor mange bomber har du plass til i freden din, Olsen?Man må gjenkjenne og ikke minst anerkjenne kjernen i problemet, eller problemene. Først da kan du møte meningsmotstanderen i en meningsfull debatt.

23.07.2005 @ 00:23

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits