Hykleriet lenge leve

Jøder og jødevenner nektet adgang til fakkeltoget i Oslo til minne om Krystallnatten, som var starten på historiens mest målbevisste utryddelse av jøder! Dette er virkeligheten i dagens Norge. Nektet adgang av politi!

 

Hadde jeg hatt muligheten til å melde meg ut av Norge, og hatt noen tro på at det ville hjelpe, hadde jeg gjort det. Jeg lå våken i går kveld og lurte på hva slags nasjon vi egentlig er. Vi er på ville veier.

 

Hvis ikke dette får et kraftig etterspill fra statsministeren og justisministerens side, er staten nå i praksis på parti med jødehaterne, nazistene og terroristene. Fakkeltoget var jo nettopp en markering for at dette ikke skulle skje igjen, og nå demonstrerte man for all verden at jo, det skjer igjen.

 

Vi står fortsatt passive og lar mobben få drive på.

Vi løfter fortsatt ikke en finger når jødehatet blomstrer.

Vi står fortsatt bak gardinene og titter engstelig på de stakkars menneskene som blir sendt med Donau til gassing og tilintetgjørelse.

Uten å løfte en finger for å forhindre det.

 

At plakatene mobben gikk med, sa ?aldri mer nazisme? gjør bare hele opptoget til et teater, - et spottens og hykleriets opptog.


Kommentarer:
Postet av: stemt

Jeg tror du misforstår. Det var ikke at det var spesifikt jøder som ble utryttet som gjorde at det gikk inn i historien. Hadde det vært buddhister hadde like så skjedd. Nå føler mange i Norge at jødene gjør mot palestinerene, hva tyskerene gjorde mot jødene; fratar dem menneskerettigheter, slakter dem, og sperrer dem inne i leirerer; og hva de kristne gjorde mot jødene for lenge siden; kastet dem ut av sitt hjemland. Klart det er enorme forskjeller; jødene gjorde ikke noe som helst for å fremprovosere forfølgelsen i nazissmen. Mens hvem som startet provokasjonen i palestina er heller diskutabel. Strengt tatt var det vel England som i samarbeid med FN etablerte staten Israel for jødene.Men like fullt kan man stille spørsmålet? - Hvem er mobber i dag? Hvem er mobben? Hvem er rassistene? Hvem er ofrene?- Er det jødene som blir hatet, eller israelere? - Kan man kalle det anti-semitisme eller er det anti-rassisme?Dersom det hadde blitt bråk i Oslo, hadde det ikke vært mellom israelere og anti-rassister, men mellom jøder og anti-rassiter. Paradoksalt nok. Men så lenge jøder og kristne ikke tar avstand fra de overtramp som israelerene begår, kan man kalle dem for rasister i like stor grad som man kan kalle de hamasmedlemmer som ikke tar avstand fra terrorisme for terrorister. Som jeg ser at du gjør, på bakgrunn av hva Chicago post kalte "guildt by assosisation" eller noe slikt.

14.11.2004 @ 23:23
Postet av: Willy

Buddhister har ikke vært gjenstand for den samme forfølgelse i århundre etter århundre som jødene, som har fått et navn: antisemittisme. Ingen andre folkeslag har det.Hva nordmenn "føler" er én sak. Hva som er sant er en annen. Din påstand om at jødene tar fra palestinerne menneskerettigheter er helt feil. Først: i ett land i Midtøsten har arabiske kvinner stemmerett. Gjett hvilket. Så: Arabere i Israel har høyere levestandard enn arabere sett under ett i hele verden.Jødene slakter dem, sier du. Dette er helt feil. Jødene prøver å få slutt på terrorismen som rammer jøder. Når terroristene forskanser seg mellom sivile, blir dette en helt umulig situasjon, men absolutt ikke Israels skyld. Mener du de skal godta terroren?Jødene kaster dem ut av sitt hjemland, sier du. Hørt om Delingsplanen? Den ble forkastet av araberne, de har aldri akseptert jødenes rett til et hjemland, Israel, hvor de har vært sammenhengende i tusenvis av år før de ble fordrevet i år 70. Araberne kunne, hvis de ville, levd side om side i fred med jødene. I stedet har de villet krig og ufred. Israel sperrer ikke palestinerne inne i leirer. De holdes der av sin egne ledere. Det var like mange jøder som ble fordrevet fra arabiske land i 48 som det var arabere som flyktet fra Israel. Disse ble tatt imot med åpne armer av jødene. Hvorfor blir ikke palestinerne tatt imot av araberne, - deres egne, - om det ikke var av politiske årsaker.

15.11.2004 @ 12:46
URL: http://blog.willy.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits