Muslimske Brorskap på terrorlisten!

Ahmad Al-Baghdadi, professor i politisk vitenskap ved universitetet i Kuwait, skrev nylig en artikkel i Al-Siyassa og senere i ukeavisen til de egyptiske myndigheter, Akhbar Al-Yaum. Han etterlyste en bannlysning av det Muslimske Brorskap og konfiskering av deres finansielle kilder, og kritiserte også USA’s policy overfor denne organisasjonen.

Tre arabiske seniorpolitikere anklaget organisasjonen det Muslimske Boderskapet for terrorisme: innenriksministeren i Saudi Arabia klaget over at de biter i den hånd som før dem i det Saudiske kongedømme; den syriske president Hafez Al-Hassad kunne ikke finne noen annen løsning på deres terror enn å utslette dem … og nylig sa den egyptiske presidenten [Hosni Mubarak] åpent og klart at organisasjonen det Muslimske Broderskap er en terrorristorganisasjon som Egypt ikke trenger. Ved Allah, bare Satan trenger dem.

(…)Derfor har regionen ingen fremtid så lenge slike organisasjoner som disse fortetter å eksistere – og i særdeleshet det Muslimske Broderskap, som er den mest utbredte og den organisasjon som har mest midler i islamske banker. Derfor er det ingen enne løsning enn å ødelegge dem politisk og økonomisk. Trenger USA noe klarere bevis enn det den egyptiske presidenten nylig uttalte til Der Spiegel:

Det Muslimske Broderskap har en terrorist-fortid. De har drept en statsminister og andre som ikke er enige i deres politiske mål. I 1954 prøvde de til og med å sprenge president Gamal Abdel nasser. Nei, det siste vårt land trenger er en gruppe som det Muslimske Broderskap. Religiøst eller sekterisk hat skaper skiller i hele samfunnet. Religiøse partier er en trusel mot landets fred og stabilitet.

Les mer på MEMRI (The Middle East Media Research)’s webside.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits