En rakett eller ti

 

Kauysha-raketten som ødela et bakeri i SchlomiI går skrev jeg om undersøkelsen som viste en overrepresentasjon i media av drap på israelere i forhold til palestinaarabere. Jeg tviler sterkt på at undersøkelsen kunne konkludert med det samme i Norge. Document.no tviler også på det.

Det er i alle fall ingen ting i norske media som tyder på en fordømmelse av at palestinaarabere fortsetter sin terrorvirksomhet i til dels ganske stor stil. En rakett eller ti er da ingen ting å bråke for...

Jeg har en samleside her hvor du kan se hva som har skjedd i et visst tidsrom, hvor hendelsene likevel omtrent ikke er nevnt med ett ord i norske medier. Vi kunne jo tenke oss følgende situasjon: En enkelt rakett fra Israel mot arabiske bygninger... Ville media tiet da?

Onsdag kveld ble et bakeri i Schlomi truffet av en såkalt Katushya-rakett (bildet) og svært skadet. I går torsdag landet nok en rakett i Israel, denne gang på Dov-fjellet i nord-Israel, denne forårsaket ingen skade. Forsvaret vet ikke sikkert hvor rakettene kommer fra, så de vil ikke foreta seg noe foreløpig. Forsvarsminister Mofaz sier Israel ikke ønsker eskalering på den libanesiske grense. (Ynetnews, Haaretz.)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits