Nelson Mandela - en ekte frihetskjemper?

Mandela og ArafatAt Mandela har fått utrettet mye for sitt folk og for menneskeheten er det ingen som helst tvil om. Mandela er en stor personlighet. Men han er ingen ekte frihetskjemper.

Han har gjort alvorlige feilgrep, og det inntil nylig. Da terroristen, israelhateren og bedrageren Arafat døde i november 2004, sa Mandela følgende i en uttalelse fra sin barmhjertighetsorganisasjon:

Arafat er en av vår tids mest fremragende frihetskjempere, som gav hele sitt liv for palestinernes sak. Vi ærer hans minne i dag. (...) Det er med stor sorg vi noterer oss at hans og hans folks drøm om en palestinsk stat fremdeles ikke har blitt en virkelighet.

Arafats organisasjoner (PLO, Fatah) og alle de terroristorganisasjoner han støttet har alle som uttalt mål å etablere en arabisk stat på ruinene av Israel. Sagt med andre ord: drømmen om en palestinsk stat vil aldri bli betraktet som en virkelighet før jødenes stat er fullstendig utslettet og araberne har tatt over.

Mandela og ArafatEkte frihetskamp dreier seg ikke om å utslette et folks eksistens. Ekte frihetskjempere støtter ikke terrorister. Ekte frihetskjempere kysser ikke terrorister.

Jeg siterer "Kamen" fra TV2 Veggavisen:

Jeg kan bare ikke fri meg fra tanken på hva som ville skjedd hvis Arafat hadde "lykkes" på samme måten som Mandela. Hva om Arafat hadde klart å fjerne Israel fra kartet som selvstendig nasjon og etablert sitt "palestina" på ruinene. Mine venner, jeg lyver ikke, jeg har diskutert med politikere i Arbeiderpartiet som har uttalt at de ville båret Arafat opp Karl Johan på gullstol, dersom han hadde klart dette! Tenk deg da hvordan det står til videre utover på den venstresosialistiske fløyen, disse som marsjerer taktfast under faklene til fordel for marxist-leninismens "fortreffelighet", for diktaturene rundt om i verden.

Man kan alltids gjøre seg noen refleksjoner rundt dette.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits