Kutt ut drittpratet

 Vel tilbake fra en deilig ferie i Sveits, Italia og Sør-Frankrike med sol og varme, barn og barnebarn, god mat og mange venner, både gamle og nye, til regn, kulde og hutring. Og løgner. Nå ser det ut til at det har gått opp et lys for Rød-Larsen, "helten" fra Oslo-skandalen. Har han fått en åpenbaring på sine modne dager, eller har han visst det hele tiden? Begge deler kanskje like ille... (dn.no)

På direkte spørsmål om hvordan Arafat var da han løy, svarer Rød-Larsen: Han løy hele tida, og han visste det. Jeg kunne si: «Abu Ammar (Arafats navn), kutt ut drittpratet».

Vi kan godt la ovenstående stå som overskrift over kommende års kommentarer til politikere og synsere som velger de enkle, populære løsningene hva Midtøsten-konflikten angår. Kutt ut drittpratet. Kom til saken. Ikke lat som om du tror på våset fra Abbas og Erekat, eller for den saks skyld talsmenn for norske og utenlandske muslimer. La dem vise i handling at de mener hva de sier når de snakker om fred med jødene i Israel og avsky mot terrorisme.

Takk til Celvin for tipset.


Kommentarer:
Postet av: Trond

Ja får i denne bloggen har jo aldri enkle populistiske meniger blitt presentert. jaja lykke til vidre med synsingen.

13.08.2005 @ 16:27
URL: http://trond.weblogg.no/
Postet av: Willy

- og: argumentet ditt?

18.08.2005 @ 18:44
URL: http://blog.willy.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits