Imøtegår Willoch

Jefrey Geiger imøtegår Willoch på nettstedet antipsykopat.org. Dette er et meget bra innlegg, med mange bra poenger. Takk til Yngve for linken. Et par utdrag:

 

 

Jeg skal ikke spekulere på hvorfor den tidligere så klarsynte politikeren og Israel-vennen Kåre Willoch har slått seg på revisjonisme, men jeg regner med at det kan ha noe med en ildrød, uregjerlig datter med palestina-arabisk kjæreste å gjøre.

(?)

Israel har én stemme i FN, mens muslimske land dominerer fullstendig med 57 stemmer. Visste du forresten at hele 80 av FNs 191 medlemsland vedtok på en konferanse i Karthoum i 1990, at den væpnede kampen mot jødestaten måtte fortsette med uforminsket styrke? Willoch snakker om moral og folkerettens regler, men sett i lys av det overnevnte, så har visst ikke jøder krav på beskyttelse etter disse kriteriene. Hva denne såkalte okkupasjonen angår; så lenge araberne nekter å implementere resolusjon 242, så er Israel i sin fulle rett til å okkupere og bosette de besatte territorier, ubestemt form, flertall. Stadig flere eksperter på internasjonal lov har kommet til denne erkjennelsen, men media og presse lever ikke av å selge slike nyheter.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits