Drept av angivelig bombe

Aftenposten bragte 12. desember meldingen om bomben som ble sprengt i en tunnel under en israelsk grensepost, og som førte til at flere israelske soldater mistet livet.

 

Hva som er underlig, er at slikt overhodet kan skje. For det er jo bare israelerne som er aggressive. Til og med nå, når det har eksplodert en ladning, visstnok på 1,5 tonn sprengstoff, så er tunnelene fortsatt bare ?angivelig brukt til å smugle våpen?, ifølge Kurt Haugli i Aftenposten.

 

Ergo må dette ha vært en angivelig bombe, den kan umulig ha vært ekte, skal man bruke Aftenpostens gjennomførte logikk.

 

Dette er patetisk, Haugli. Tunnelene er ikke ?angivelig? brukt til våpensmugling. De er laget for våpensmugling, og blir brukt til dette. Bomben beviser jo med all tydelighet at det er tunneler, og at de utgjør en fare for Israel. Hvorfor ikke bringe dine lesere den riktige versjonen? Hvorfor denne tendensiøse og ensidige holdningen? Er det policy fra Aftenpostens side at leserne skal forledes til å innta en negativ holdning til Israel? Dumt spørsmål, innrømmer det. For det er så innlysende og opp i dagen at det er flaut på Aftenpostens vegne.

 

Under  ?Operasjon Regnbue? ble det ikke nevnt mye om disse tunnelene, til tross for at tunnelene var selve problemet og årsaken til Israels aksjoner. Sjekk reportasjene under, fra Aftenposten, Norges ?mest seriøse? avis. Se selv at min påstand om at jødene demoniseres, stemmer. Se ved selvsyn om avisen skriver noe som helst om årsaken til aksjonen, nemlig terroren og våpensmuglingen, uten at det er ?angivelig?, ?Israel hevder at? og lignende forsvakende teknikker som brukes. Hvis tunnelene nevnes i det hele tatt.

 

Hadde Aftenposten overhodet vært interessert i å bringe sine lesere et balansert bilde av situasjonen, ville det vært en fyldig reportasje med fotos og beskrivelse av disse tunnelene, som andre kilder har hatt en mengde av. Virkeligheten er ikke slik Aftenposten beskriver. Aftenposten bringer deg ikke sannheten, men en vinklet og usann versjon av hendelsene. Fortielse er løgn.

 

 

Treåring drept

 

Ifølge FN har Israel ødelagt 180 hjem siden operasjonen startet

 

Israel forsvarer handlingene og sier de er nødvendige for å hindre smugling av våpen fra Egypt til det Sharon-regjeringen mistenker kan være palestinske terrorister i Gaza. En rekke land, deriblant Norge, fordømmer i skarpe ordelag Israels handlinger og krever en umiddelbar våpenhvile. Å kalle dette selvforsvar er helt utenfor virkeligheten, sier Willoch.

 

?Fatah-organisasjonen Al-Aqsa-brigaden, som Israel betrakter som en terrororganisasjon.

 

Minst 20 palestinere ble drept da israelske styrker tirsdag fortsatte raseringen av Rafah flyktningleir på Gaza-stripen. To av de drepte var barn. Mer enn 30 ble skadet. Den israelske begrunnelse er at Rafah flyktningleir er et sentrum for ulike palestinske militante grupper, og at leiren brukes til smugling av våpen gjennom underjordiske ganger.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits