Tankekors

Et lite tankekors for Israels motstandere: Tenk deg slike hendelser som under, med motsatt fortegn: En arabisk offiser eller terrorist arrestert av palestinske myndigheter for drap på en israelsk jente, eller palestinere som vaktmenn for å sikre israelernes innhøstning??

 

Israelsk offiser suspendert. En jente på 13 ble drept 5. oktober i det sørlige Gaza, og en offiser blir nå etterforsket. Den israelske hær insisterer på at troppene deres skal oppføre seg etisk, midt i en situasjon der de står overfor motstandere som bruker selvmordbomber. All mistanke om overtredelser blir etterforsket.

 

Nybyggere arrestert for å ha angrepet palestinske olivenplukkere. I Hebron-åsene på Vestbredden gikk politiet til arrestasjon av nybyggere. I områder der palestinere blir angrepet, trer hæren inn for å sikre palestinerne.


Kommentarer:
Postet av: Kjetil

Syns du ikke at det skal etterforskes når en trettenårig jente blir drept av den israelske hær? Og mener du at nybyggere skal kunne angripe palestinere?

16.10.2004 @ 18:52
URL: http://kjetil.weblogg.no
Postet av: Willy

Selvfølgelig, Kjetil. Er det noe i min korte kommentar over som tyder på at jeg ikke synes det?Det jeg ønsker å sette lyset på, som du kanskje skjønner, er kontrasten mellom Israels behandling av overtredere og potensielle sådanne, og palestinerarabernes behandling av sine forbrytere.Med andre ord opprettholdelsen av en svært høy moral selv når motstanderen har en svært lav moral.

16.10.2004 @ 19:12
URL: http://blog.willy.no
Postet av: Kjetil

Hører med til historien at det var medsoldatene som meldte fra om offiseren. Jenta var på vei til skolen, men endte opp med 20 skudd i kroppen. Offiseren ble dessverre frikjent... http://pub.tv2.no/nettavisen/verden/article291247.ece

16.10.2004 @ 19:32
URL: http://kjetil.weblogg.no
Postet av: Willy

Jeg har ingen vanskeligheter med å forstå din harme over et uskyldig liv som gikk tapt. Krig er forferdelig. Men det er ikke alltid til å unngå. Dessverre. Slik var det under vår egen krig, og slik vil alle kriger være.

16.10.2004 @ 20:16
URL: http://blog.willy.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits