Bølla

Et menneske er et menneske. Også Muhammed. Et søk på Internett viser at Muhammed har vært karikert i mange år, lenge før man har funnet det formålstjenlig å lage helvete på grunn av tegningene. Han nådde ikke frem med argumenter (hadde han noen, tro?), derfor brukte han slegga. Vold var hans varemerke den gang som i dag.
Bølla har ikke argumenter, derfor bruker han vold. Får Tommy 72 jomfruer

Ikke la deg lure av at jeg gjør narr av dette: Jyllandspostens grunn for overhodet å vise tegningene - ja hva var nå i grunnen det? Det er viktig å få frem. En barnebok om Muhammed skulle illustreres, men ingen turde levere tegninger! Av frykt for vold fra Muhammed-tilhengere var selvjustisen så sterk at det i praksis var sensur. Det var grunnen til at JP utlyste en tegnekonkurranse.

Det er farlig å bølle med Bølla. Hvis du ikke gjør som han sier, må du betale deg fri. Du blir Bøllas dhimmi.

Vebjørn Selbekk er nå, etter at muslimene oppfatter hans "unnskyld" som tilstrekkelig, tatt under deres "beskyttelse". Har norske imamer noe mandat til å "beskytte" noen, tro? Har norske imamer noe å beskytte noen mot? Skal imamene ha unnskyldning når noen i Norge føler for å ytre seg, kanskje ufordelaktig om Muhammed eller Islam? Det spørs om vi i så fall ikke er på vei til å bli "dhimmier" (vantro som er under muslimenes "beskyttelse") i vårt eget land.

Bølla oppfordrer til trøbbel, og slår dem som er svakere enn segBølla - en ufordragelig fyr


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits