Uklart syn

Aftenposten / NTB sliter nå alvorlig med troverdigheten. I sin iver etter å tone ned alle kriminelle aktiviteter fra palestinsk side blir de latterlig. Sjekk bare denne saken: under overskriften ?Smuglertunnel kollapset i Gaza? melder de om en hendelse som ikke bare har skjedd før, men det er helt innlysende hva disse tunnelene brukes til. NTB skriver: Det er uklart om den sammenraste tunnelen er gravd for å frakte våpen eller smugle andre varer.

 

Tja, si det. Direkte uklart er det nok bare om man har tykke lag med stær på hornhinnene. Palestinsk stær.

 

Ja, vi er dumme, Aftenposten og NTB. Vi skjønner nok ikke hva disse tunnelene brukes til, for det er jo helt uklart om våpen smugles når det smeller bomber på 1,5 tonn inne i dem, og det hagler med hjemmelagede bomber fra palestinsk side. Dette er nok sikkert også egentlig en angivelig tunnel.

 

Kanskje tross alt et tankekors for folk flest at israelske soldater faktisk hjelper til i redningsarbeidet.


Kommentarer:
Postet av: Kill Willy

Vi er av den mening at idioter som deg bør kokes i sitt eget blod. Det prosjektet du har gang i på denne siden er så stusselig at du bare kan slutte... Jævla tosk!

18.12.2004 @ 20:42
Postet av: Willy

Hvordan du ønsker det er din sak. Cyklon B kanskje. Kos deg med tanken. Den endelige løsning for å stoppe kjeften min er nok å ta livet av meg, ja. Jeg stopper ikke så lenge jeg lever i alle fall. Sånne innspill bekrefter at jeg har rett, du har feil.Dessuten mangler du argumenter. DET er stusslig, det.

18.12.2004 @ 21:20
URL: http://blog.willy.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits