Triste holdninger fra VG

Har du en føflekk eller vorte som er plagsom, fjerner du den. Men har du et menneske i din nærhet som på en eller annen måte er til bry, så fjerner du det ikke. Ikke med mindre du er morder. Og da heter det ikke "fjerne", men "myrde."

I VG, imidlertid, "fjernet" man et foster i 23. svangerskapsuke. Det kan virke som om pressen er i bresjen for å presse igjennom holdninger som vi egentlig ikke har. Nordmenn er ikke interessert i å flytte grensen for lovlig abort fra 12. uke 16. svangerskapsuke. Men VG viser ved sin ordbruk at de ikke er enig. De vil ha avkriminalisert drap i mors liv, også i 23. uke.

Hvor går så grensen? Ved fødsel? Etter fødsel, hvis barnet har kromosomfeil? Ved ett år? Tre? Blir en livsglad femåring etterhvert lovlig "fjernet"?

Argumentene mangler fullstendig i denne debatten, det har jeg lært meg. Mitt argument om at livet er ukrenkelig, faller ikke i god jord. Sist jeg snakket med en abortforkjemper som gikk tom for argumenter, fikk jeg omsider dette svaret: - Ja vel, hvis det er drap, så får det være drap, da! Vedkommende så det som bedre at en uheldig kvinne får drepe sitt eget barn, enn at hun kunne få hjelp, og barnet eventuelt kunne bli adoptert bort til gode mennesker etter fødselen. Disse holdningene, som VG her altså fremskynder, er til stor skade for Norge og for menneskeheten. De er ødeleggende for folks moral, og gjør oss til et kynisk folk av lystmordere.


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits