Europas sykdom

Europa er ikke lenger et sted der du kan tenke fritt og debattere offentlig så lenge emner som Islam eller Israel blir tatt opp. Prøv å få til en rasjonell konversasjon i et offentlig forum i Europa i dag om Islam eller om Israel. Det er umulig.

Les hva Dr. Emmanuel Navon skriver om den sørgelige situasjon Europa er kommet i. Dette handler om holdninger, om vårt syn på grunnleggende menneskerettigheter, om vilje til å se sannheten i øynene, det handler om å våkne opp! Fra http://www.think-israel.org/navon.europe.html

Mandag 31. januar i år ble en 10 år gammel pike drept av geværild, og med det samme ble det israelske forsvaret (IDF) anklaget for dødsfallet av palestinske selvstyremyndigheter og FN. Jenta ble skutt på utsiden av den FN-sponsede skolen i Rafiah i Gaza. Den første anklagen om at IDF var den skyldige, var mistenkelig fordi IDF ikke hadde hatt noen som helst aktivitet i nærheten av denne skolen. Det kom senere for en dag via nyhetsbyrået Ynet at hundrevis av skudd hadde blitt fyrt i luften av muslimer som feiret avreise til Hajj, den viktige reisen til Islams hellige byer Mekka og Medina som enhver muslim bør foreta minst en gang i livet. Jenta fikk en av disse kulene i hodet og døde.

"Informasjonen" om at IDF hadde "drept en palestinsk jente" kom ut i nyhetene. Så kom det en  forsiktig korreksjon etterhvert, som ikke hadde noen virkning på publikum. Folk hørte "informasjonen", men de la knapt merke til korreksjonen. Det er et vanlig mønster.

Det er mange grunner for hvorfor europeisk opinion er så antagonistisk mot Israel, men en av dem er media-manipulasjon og informasjon fra israels fiender. Noe som bringer meg til den triste ironien i denne ukes minnehøytidelighet for frigjøringen av Auschwitz.

Europa ba om tilgivelse for drapet på 6 millioner jøder. Men det kan samtidig aldri tilgi seg selv for at Israel eksisterer. Dette er den triste og tragiske ironien, at europeerne ber om tilgivelse for en forbrytelse som i første rekke kunne skje som en følge av Europas irrasjonelle holdninger overfor jødene. Uheldigvis har denne irrasjonalitenen aldri forandret seg.

De fleste europeere har adoptert troen på at den arabisk-israelske konflikten er årsaken til islamistisk terrorisme, og at denne konflikten fortsetter på grunn av Israels stahet og territorielle nett. Det er veldig enkelt: Israel ønsker land, men ikke fred, - og dette er hvorfor det ydmyker palestinerne og nører en konflikt som gjør 1 milliard muslimer sinte, slik at det går ut over Europa og andre steder. Og Bush ønsker ikke å legge press på israel fordi han er en fundamentalistisk kristen (idiotene tror på Gud) og hans rådgivere er alle jødiske neokonservative. Voila.

Det er på tide at Israel og pro-israelske talsmenn forklarer for europeerne at Israel er langt fra å være deres fiende som gir påskudd til islamistisk vold, som de hevder. Israel er i virkeligheten en som kjemper mot en ideologi som er en trusel for Europa. Det er nå på tide for Europa å våkne opp.

Hvordan forklarer du dette for en europeer? Med følgende sitater og fakta:

1. I 1974 innrømmet den algirske president Boumediene åpent i FN's generalforamling at "en dag skal millioner av mennesker forlate den sørlige halvkule og bevege seg mot den nordlige. Og de vil ikke komme som venner. De vil komme for å overta. Og de vil overta ved å få barn. Mavene til våre kvinner vil levere seieren."

2. I et intervju mer Oriana Fallaci i 1972 vedgikk den palestinske terroristen George Habache at "vår revolusjon er bare et trinn på veien mot en verdensrevolusjon. Den er ikke begrenset til å ta tilbake Palestina. ... Palestinerne er en del av den Arabiske nasjon. Og derfor er det nødvendig for hele den Arabiske nasjon å slåss mot Amerika og Europa. Det vil bli en krig mot Vesten, og dette er bare begynnelsen. Og vi vil fortsette tålmodig, - vi vil erobre tomme for tomme."

3. Islam overtar Europa demografisk og kulturelt. 30% av barn født i Belgia i dag er muslimske. Etter Yom Kippur-krigen, er ikke oljen det eneste våpenet de arabiske stater bruker for å undertrykke Europa. De etablerte også "den Europeisk-arabiske dialog" (EAD), en mekanisme hvor prisen Europa betaler er å bli overflommet av hundretusener av arabiske immigranter "for å spre arabisk og muslimsk kultur i Europa." I 1975 ble den nye Eurabia-journalen publisert i Paris.

4. I 1975 adopterte EF "Strasbourg-reolusjonen" hvor EF aksepterer å tillate "immigrasjon av arabiske arbeidere til Europa" og "nødvendigheten av å skape, gjennom media og akademier, fordelaktige omgivelser for de nye immigrantene" og "rett for de nye immigrantene til å spre og misjonere for sin religion og kultur."

Folk spør meg ofte hva som er galt med europeerne når det gjelder Israel. Svaret er at Europa har blitt kolonialisert demografisk og kulturelt i de siste tredve årene. Prøv å få til en rasjonell konversasjon i et offentlig forum i Europa i dag om Islam eller om Israel. Det er umulig.

Europa er ikke lenger et sted der du kan tenke fritt og debattere offentlig så lenge emner som Islam eller Israel blir tatt opp. Som den italienske forfatteren Oriana Fallaci skrev i sin siste bok "Fornuftens Styrke": "Krigen som Islam har deklarert mot Vesten er ikke en militær krig. Det er en kulturell krig. En krig som ikke er rettet mot vår kropp, men mot vår sjel, som Tocueville ville ha sagt." Europeerne skulle vært takknemlig mot Amerika og Israel i stedet for å anklage dem for alle verdens ulykker.

Det faktum at flere og flere av europeerne har tatt opp i seg basisbudskapet fra islamistisk propaganda er indikativt for den kraft som er i den "intellektuelle terrorisme." Som "business ambassadors" kan og bør dere hjelpe europeerne å våkne opp -- til deres eget og vårt beste.

Dr. Emmanuel Navon er administrerende direktør for The Business Network for International Cooperation (BNIC), som har lokaler i Tel Aviv, Israel. Kontakt BNIC på e-mail på emmanuel@bnic.org. Webside: http://www.bnic.org

Les også
-
Wake up, Occidente! (Fredag 14. januar 2005)
-
Våg å tenke selv! (Fredag 21. mai 2004)
-
DEN MENNESKELIGE KOMEDIE FORTSETTER (Fredag 14. mai 2004)
-
MUSLIMER I EUROPA VIL HA KRIG (Fredag 14. mai 2004)
-
ISLAM OG VESTEN I KRIG (Onsdag 12. mai 2004)
- ISLAMS AGENDA ? EN KRIG MELLOM SIVILISASJONER (Onsdag 5. mai 2004)


Kommentarer:
Postet av: Trond Wathne Tveiten

Buhu så fællt. Kan man ikke tenke firtt?? Ingen kan jo stort sett kritisere Sharon eller Buch uten å bli kalt antisemitt og usa hater. Problemet er jo kanskje det at folk ikke er enige med dere. Tenkt på det noen gang. Hva mer kan jeg vente meg av konservative.

Postet av: Mullah Quist Lyng

Skal jeg si mening? Normen er sjikkelig flinke, di lese avisa å se på tv og trur bare dette som di tenke på. Di er individualistics. Skiller clinton fra veiten, selfølgelig tviler ikke på den. Islam vil fred. Is og lam, ikke sant? Eller islam.

17.03.2005 @ 21:32
Postet av: Jeffrey Geiger

«-...Ingen kan jo stort sett kritisere Sharon eller Buch uten å bli kalt antisemitt og usa hater. Problemet er jo kanskje det at folk ikke er enige med dere. Tenkt på det noen gang. Hva mer kan jeg vente meg av konservative-»...skrev Trond Wathne Tveiten.++++Nå kan det vel ikke ha gått Tveiten hus forbi at enhver kritikk av Islam blir angrepet som rasisme og muslimhat? Så dette slår begge veier, ikke? Hele tiden finner man nyanser i angrepene på Israel og USA, men klarer sjelden å problematisere den islamistiske undertrykkelsen og terroren mot sivile i Judea, Samaria og Gaza. Det vekker ingen humanistiske instinkter i norske media og presse at kvinner og barn skrapes opp fra fortauene i Jerusalem, Haifa og Tel Aviv, men de er straks på pletten hvis en araber får et skrubbsår på kneet. Skulle det vise seg at den samme araberen er bevæpnet med et skytevåpen eller en bombe, så blir dette raskt nedgradert som en sekundær nyhet; dette er Israels skyld, «palestinerne» må jo ty til selvmord mot «okkupanten», da denne er militært overlegen.Hvis Tveiten er uenig i mine synspunkter, så imøteser jeg gjerne en debatt med ham på sak.J Geiger

19.03.2005 @ 11:56

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits