Muslim i bresjen mot islamister

En afghansk konvertitt (en som har falt fra Islam og har blitt kristen) kan bli dømt til døden i Kabul. Og her går muslimen Naser Khader i Danmark i bresjen for en politisk trykkbølge for å få mannen fri, og for å tilby ham asyl i Danmark. Han vil at Danmark om nødvendig må aksjonere militært for å befri mannen.
»Regeringen må handle i denne sag og vise, at Danmark går forrest i kampen for menneskerettigheder og et internationalt retssamfund. Det er derfor, vi er i Afghanistan. Om nødvendigt bør de danske styrker i landet befri Abdul Rahman, og Danmark bør tilbyde ham asyl. Sagen sætter en tyk streg under, at sharialovgivningen bør bekæmpes, hvor end den findes,« siger udenrigspolitisk ordfører Naser Khader (R).

Tenk om alle de som skriver og taler og argumenterer for dialog, respekt og forståelse for islamister kunne få litt av denne oppriktigheten og handlekraften. Alle disse bløte handlingslammede, nikkende og bukkende "mehe'ene" som faktisk ikke vet hva dette dreier seg om. Som ikke skjønner at Vesten er truet av krefter som vil kneble den kristne kultur, de vil avskaffe demokratiet og innføre Sharia, - Islams lover. Kom ikke og si at dette er et mindretall og at dette ikke er en reell trusel, - problemet er at der muslimene kommer i flertall er det grobunn for slikt, - det er en reell trusel, og den må tas på alvor.


Hører dere? Mellomkirkelig Råd, Den Norske Kirke, omtrent samtlige politiske partier i Norge utenom Frp, Sosialantropologer og synsere: ta advarslene på alvor. Se på Danmark.


Jyllandsposten: Krav om dansk befrielsesaksjonOg legg merke til hvem som nå står i spissen for dem som vil markere avstand til islamistene: en muslim. Noe å tenke på.

(Posten ble først publisert her.)

Oppdatert 23. mars 2006:
Ifølge VG ser aktor i saken Rahman som mentalt syk.

Vi tror han er gal. Han oppfører seg ikke som en normal person. Han snakker heller ikke som en normal person, sier aktor Sarinwal Zamari til AP.

Gal eller ikke, - hvis "diagnosen" er et resultat av internasjonalt press (flere ikke-muslimske, vestlige land har kritisert Afghanistan for manglende religionsfrihet), kan det se ut om om Rahman kanskje får beholde livet.


Altså til tross for hans dødssynd - å forlate Islam, denne fredelige, gode religion.


Rahman selv anser seg ikke som noen forræder, - jeg er kristen, sier han.Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits