Djevelens disipler

 Så har djevelen vært på ferde igjen. En ung arabisk smed på 20, Hassan Abu Zeid var så full av hat mot sivile uskyldige jøder at han fant det formålstjenlig å forkorte livet sitt med en bombe for å ramme fem av disse. Pluss de 30 andre som ligger igjen med skader, kanskje for livet, og alle sørgende pårørende. Mannen var forøvrig nylig løslatt fra israelsk fengsel, - en israelsk gest for å støtte Mahmoud Abbas...

Det som er påfallende er at media, når de skriver om dette, utelukkende påpeker at dette er en "hevnaksjon" for Israels drap av en "militant leder". Det virker som om man for enhver pris må unngå å nevne den for meg iøynefallende forskjellen mellom de to hendelsene: Israels myndigheter har som ethvert annet land, et ansvar for sine innbyggeres sikkerhet. En aktiv terrorgruppe, Islamsk Jihad, som mange ganger har vist at de vil og kan drepe, truer og planlegger angrep, - det ville være absurd om ikke staten Israel skulle foreta seg noe. Og når altså Israel på den ene siden gjør det eneste riktige - og eneste mulige - sammenlignes det med å sprenge uskyldige sivile innbyggere i filler på et travelt torg. Vel, helt uskyldige er de selvsagt ikke, - de er jo jøder, en forbrytelse i seg selv. Særlig når de befinner seg i et tidligere muslimsk område.


Hva mener forøvrig vi landet skulle gjøre? Vi som etter årevis med rettsaker, og etter en fellende dom ikke en gang får ekspedert én person: Mullah Krekar, ut av landet vårt, og vi som flyr i ring rundt en russisk rustholk og kaller det å vise muskler. Ha ha, det er virkelig morsomt! Vi er virkelig meningsberettiget!


Og vi besserwissere i fredelige Norden vil ganske sikkert anbefale Israel å være tilbakeholden, for ikke å gi ytteligere næring til den voldsspiralen som da ganske sikkert vil dreie en omgang til... Lyder det kjent?

Jeg tror vi bør holde kjeften godt igjen og ikke kritisere. (Les "Spar oss for belæringen", leder i Jerusalem Post 27. oktober 2005.) Vi burde gi Israel støtte for sine tiltak for å trygge sin sikkerhet. Vi burde kunne fordømme islamistene. Ikke bare for denne ugjerningen, men for alle yrtinger som støtter den, all religiøs-politiske "forståelse" fra muslimer som på den måten oppildner og gir moralsk støtte til disse onde gjerningene.


Se listen over islamistiske terrorangrep de siste 12 månedene (3152 dødelige angrep siden 11. september...) Ifølge TheReligionOfPeace myrder islamistiske terrorister flere hver eneste dag enn Ku Klux Klan gjorde på 50 år. Og 19 muslimske kaprere drepte flere mennesker på to timer den 11. september, enn den spanske inkvisisjonen gjorde på 300 år! Og de myrdede er stort sett sivile mennesker, drept med overlegg... (Takk til bloggeren Jihad i Malmö for linken.)


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits