Gro synger ut

Gro Faye-Hansen Wenske imøtegår de kristne lederne som kritiserte Israel i et kraftig angrep i Budstikka Trøndelag den 15. desember. Her kaller den slagferdige dama en spade for en spade. Dette er leseverdig og kan gi mang en uvitende en aha-opplevelse. Om han da ikke er uvillig til å ta imot nye opplysninger. For det må jo være uvitenhet som får folk til å være så ensidige som disse velmenende snillistene? Ingen vil vel Israel noe vondt, særlig ikke kristenlederne. Eller?

Her er utdrag:

 

Kjære kirkeledere! Hvordan våger dere å komme med en slik dom over Israel etter bare en ukes besøk, og så bare besøke den ene part. I konflikten her er det dog to parter! (?)Kirkelederne kommer med mange påstander, men ikke med ett eneste konkret eksempel. Dere forstår ikke kontrollene fordi dere ikke bor her og er hjernevasket av media. Vi som bor her er meget takknemlig for hver eneste israelsk kontroll. Ikke mindre enn 337 selvmordsbombe-angrep er blitt avverget takket være disse kontroller bare fra januar til oktober dette år.  Soldatene har fått sine instruksjoner p.g.a. alle advarsler om terror som de har hver eneste dag fra Etterretningstjenesten. Kom og bo her før dere uttaler dere.

 

(?)Ti da heller stille inntil dere har lest mer og latt dere orientere fra begge sider. Besøk Gush Katif og de jødiske beboelser der barna må fraktes i skuddsikre busser til og fra skolen, der de må ha elektroniske gjerder for å beskytte seg mot snikskyttere, bombeleggere og selvmordsbomer hver eneste dag. Hvorfor trenger man 12 ambulanser, 2 av dem skuddsikre for en befolkning på 8000 mennesker? Hvorfor trenger man ekstra veier for israelerne? Hvorfor spør dere ikke om HVORFOR Israel har så mange restriksjoner? Dere viser ved uttalelsene at dere overhode ikke forstår situasjonen.

 

(?) Hvorfor spør dere ikke om grunnen til at hus blir ødelagt? Tror dere Israel gjør det for å bli upopulær, eller for moro skyld? De vet at hele verden hater dem, men av og til MÅ de forsvare seg. Dessverre har Sharon latt seg skremme til å gi etter for terror og vil nå kaste ut 8000 jøder fra sine hjem. Det synes verden er helt OK.

 

(?) Hvem gjør livet umulig for palestinerne? I alle fall ikke Israel! Det er sannelig palestinerne selv pga. deres hat og  terror. Vet dere ikke at palestinerne i sitt flagg har: ?På lørdag dreper vi lørdags-folket, på søndag  - søndagsfolket.?
     Det var ingen ?okkupasjon? mellom 1948 og 1967. Det bodde heller ikke en eneste jøde i disse områder de 19 årene. Områdene var jøderene! Jødene som bodde der før 1948 (jeg kjenner flere slike), ble i 1948 kastet ut eller drept. Hvorfor ble PLO grunnlagt alt i 1964, - og hvorfor begynte araberne krig mot Israel og overfalt staten i 1967?


Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits