Holocaustbenektere

Aftenposten har i dag en samling artikler om Holocaust som kan være av interesse. Særlig skrives det om det fenomen at en del mennesker faktisk benekter at planlagt jødeutryddelse har funnet sted. Det som utløste slike politiske omveltninger og vakte verdens samvittighet i en slik grad at det faktisk ble etablert en helt ny stat. Helt enestående i verdenshistorien.

Hva med å være ærlig, og peke på (som jeg gjorde 23. november 2004) at den personen halve verden nå anser som "fredshåpet i Midtøsten", Mahmoud Abbas, i sin bok ?Den andre siden: Den hemmelige forbindelsen mellom Nazisme og Zionisme? også fremstår som holocaustbenekter. Tydeligvis for mye å forvente av en såkalt seriøs avis med "gravende" journalister. Men det må sies å høre naturlig inn i en slik artikkelserie. Men litt ubehagelig kanskje. Man skal jo ikke være så negativt innstilt.

Den livsfarlige faktafornektelsen
Der Holocaustbenektere hevder at historien vil vise at nazistenes oppførsel ikke var så ille likevel, finner normale historikere et stadig styggere bilde.

Angriper historien
Benektere er gjerne gode til å diskutere, og den som vil argumentere med dem vil fort vikle seg inn i detaljdiskusjoner om vannspeilet i Auschwitz, giftrester i gasskammerveggene, kapasiteten til krematorier eller demografiske spissfindigheter.

Øker i Norge
I Norge er Holocaust-benektelse fremdeles et marginalt fenomen, men det øker, sier Henrik Lunde ved Antirasistisk senter.

Les også
- Terrorister ikke avvæpnet (Onsdag 23. mars 2005)
- Tydelig signal? (Mandag 10. januar 2005)
- Abu Mazen (Mahmoud Abbas) (1935-) (Tirsdag 23. november 2004)


Kommentarer:
Postet av: Erez Uriely

Er det ikke på tide å snakke om de som er Holocaust-fornektere og som utgjør den største trussel mot de jødene som overlevde Holocaust og deres familier?Mahmoud Abbas er den arabiske leder som er mest kvalifisert til å bære tittelen ?Holocaust-fornekter?. Les mer om ham http://norskisraelsenter.no/nor/ter/abumazen.php , og om hans bok ?The reverse of the coin: the truth about secret nazi-zionist relation? http://norskisraelsenter.no/nor/ter/abumazen-coin.phpHvorfor fortier vi om dagens mest ivrige tilhengere av nazismen , som på arabisk omtaler jødene, både i Israel og i verden ellers som skadedyr som må utryddes? Skal også vi støtte, passivt slik massene gjorde før Holocaust, dagens form av nasjonalsosialisme? http://norskisraelsenter.no/nor/ter/meinkampf.phpSkal vi fortsette å snakke om de få og ubetydelige Boot Boys og andre nazister i Øst-Europa, eller skal vi våge og kalle en spade for en spade?La oss stoppe det neste Holocaust og den tredje verdenskrig før de begynner!Se også:Prime Minister of Malaysia's anti-Jewish comments: Jews controll the world and must be defeated http://norskisraelsenter.no/engl/ant-arab-is/2003-10-16-oic.phpMuslimske antijødiske karikaturer (MEMRI) http://memri.org/bin/cartoons.cgi?cat3 Muslimske antijødiske filmer (MEMRI) http://memri.org/video/index.html

23.05.2005 @ 13:36
URL: http://norskisraelsenter.no
Postet av: Jeffrey Geiger

Memri har et solid utvalg av dokumentasjon på islams agenda, og denne "appellen" sier det jo i klartekst:http://switch5.castup.net/frames/20041020_MemriTV_Popup/video_480x360.asp?ClipMediaID=60227&ak=nullMer her:http://www.middle-east-info.org/know/index.htmForøvrig er det for sent å snu den utviklingen vi har sett de siste tyve, tredve årene. I løpet av de neste tyve, tredve årene vil vi få en ny krig, ikke mellom sivilisasjonene, men mellom sivilisasjonen og det middelalderske mørkemannsvelde som i dag har 1, 3 milliarder mennesker under hælen.Det var imildertid med et glimt av håp og glede jeg så dette intevjuet med Brigitte Gabriel:http://tudorproductions.com/media/Duke_Brigitte_interview.wmvJ Geiger

26.05.2005 @ 15:15

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

hits